tag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post505515714861955053..comments2023-10-11T09:26:08.275+01:00Comments on Przy dużym stole: Jogurtowo-miodowa Panna CottaUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-78663100606669660972012-08-04T14:52:04.732+01:002012-08-04T14:52:04.732+01:00Cieszę się, że się skusisz :) Słoiczek, razem z ki...Cieszę się, że się skusisz :) Słoiczek, razem z kilogramami innego szkła i ceramiki, przytachałam z Portugalii kilka lat temu - sprzedają w nich jakiś deser/serek w sklepach spożywczych.Olasz77https://www.blogger.com/profile/04025353315398428134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-48031236638585733122012-08-04T08:08:11.792+01:002012-08-04T08:08:11.792+01:00przepis brzmi przepsznie :) Na pewno wypróbuję, bo...przepis brzmi przepsznie :) Na pewno wypróbuję, bo mam chęć na coś takiego :)<br />A zdradź jeszcze, skąd wziąć takie ładne słoiczki, jak na zdjęciu obok przepisu?ibisekhttps://www.blogger.com/profile/03032578280074766919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-28253464661342794262009-07-26T18:51:58.061+01:002009-07-26T18:51:58.061+01:00Bo na taka mialam ochote :) Lekko kwaskowy posmak ...Bo na taka mialam ochote :) Lekko kwaskowy posmak doskonale komponuje sie z deserem, tak jak np. polewa truskawkowa z lodami. Jesli Ty nie masz fruzeliny/ochoty na nia, to nic nie stoi na przeszkodzie, zebys robil tak ja Ci pasuje :) Aromatu bym nie zaryzykowala, chemiczny smak taki, ale np. ziarenka z laski wanilii to juz i owszem :)Olasz77https://www.blogger.com/profile/04025353315398428134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-70598843099579273302009-07-26T18:15:16.112+01:002009-07-26T18:15:16.112+01:00wszystko pysznie tylko po co frużelina równie dobr...wszystko pysznie tylko po co frużelina równie dobrze można dosypać cukier wanilinowy lub aromat migdałowyJakubhttps://www.blogger.com/profile/14198108096303747804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-9514349577110414342009-03-22T09:12:00.000+00:002009-03-22T09:12:00.000+00:00Uwielbiam panna cotta, :) szczególnie w takiej wer...Uwielbiam panna cotta, :) szczególnie w takiej wersji jak pokazujesz - jogurtowej, bo jest dużo lżejsza niż ze śmietanką. :))<BR/><BR/>Pozdrawiam serdecznie!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-66832786836259151122009-03-22T08:46:00.000+00:002009-03-22T08:46:00.000+00:00Wygląda pysznie !Zdjęcia też śliczneBeata z blogu ...Wygląda pysznie !<BR/>Zdjęcia też śliczne<BR/>Beata z blogu lubię gotowaćBeatahttps://www.blogger.com/profile/14110689911750085029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-74220231560220972212009-03-20T20:43:00.000+00:002009-03-20T20:43:00.000+00:00uwielbiam smak naturalnego jogurtu polanego miodem...uwielbiam smak naturalnego jogurtu polanego miodem<BR/>jadłam dziś taką kolację<BR/>a panna cotta to dopiero musi byc pyszna..asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-34478974571093090462009-03-20T19:07:00.000+00:002009-03-20T19:07:00.000+00:00O mamuniu! To musi być pyyyszne!:DO mamuniu! To musi być pyyyszne!:DWaniliowa Chmurkahttps://www.blogger.com/profile/10015601161475885798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-15202654294855313102009-03-20T17:09:00.000+00:002009-03-20T17:09:00.000+00:00Aklat :) Mały? Toż on wielki jak wół! Ale wół prze...Aklat :) Mały? Toż on wielki jak wół! Ale wół przegoniony i dziękuję za pomoc :) Możemy teraz mówić, że razem wolu przeganiałyśmy ;)Olasz77https://www.blogger.com/profile/04025353315398428134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6439097102606557336.post-42003674060627730852009-03-20T16:47:00.000+00:002009-03-20T16:47:00.000+00:00Pięknie się prezentuje ten deser, ostatnio jestem ...Pięknie się prezentuje ten deser, ostatnio jestem maniaczką panna cotty, i ten przepis z checia wypróbuję :)<BR/><BR/>a w tekscie znalazł się mały błąd, w drugim akapicie przepisu powinno byc chyba mleko zamiast masła ;-)aklathttps://www.blogger.com/profile/01958309218380883197noreply@blogger.com